Rabo ClubSupport

Ingediend door Ruud op zo, 08/04/2019 - 21:35

Dit jaar doet de Volkstuindersvereniging mee met Rabo Clubsupport.
Door deze actie kunne we de contributie laag houden voor de leden, dus doe mee en stem op onze vereniging.

Wij staan onder thema 'Leefbaarheid'

Hart voor Salland

Ingediend door Ruud op wo, 02/14/2018 - 21:33

Jouw stem is geld waard.
Jij steunt ons toch ook ?

Rabobank organiseert voor de vijfde keer de jaarlijkse actie Hart voor Salland. Klanten van de bank kunnen tijdens de actieperiode 9 t/m 19 maart 2018, stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Ben jij klant van Rabobank Salland ? Dan stuurt de bank jouw begin maart een persoonlijke inlogcode waarmee je van 9 maart t/m 19 maart 2018 kunt stemmen via www.rabobank.nl/salland.

Sloot Broeklanderdijk bij complex West

Ingediend door Ruud op vr, 01/12/2018 - 19:33

Afgelopen dinsdag 09jan. is er overleg geweest met de gemeente over de sloot en toegangsweg naar ingang complex West.
Hierbij is overeengekomen dat de gemeente een duurzame reparatie laat uitvoeren aan de toegangsweg naar het complex, zodat de toegankelijkheid verbeterd wordt. Tevens zal de aangrenzende sloot zo spoedig mogelijk worden gereinigd

Een veld vol paprika

Ingediend door Ruud op zo, 07/16/2017 - 19:23

Paprikaveld

Wandelend over het complex aan Het Erf kwam ik een veld vol paprikaplanten tegen. Ze zagen er prachtig uit dus hadden het prima naar hun zin. Was wel wat verbaasd, ik verwachtte geen paprikaplanten in de volle grond en zonder bescherming in het Raaltense...oftewel: in ons Hollandse klimaat.

Verderop sprak ik Betty die al vruchten aan haar paprikaplant had. Maar zo zie je maar weer, goede voorbereiding, verzorging en grond doet wonderen. Als de weergoden een beetje willen meewerken komt er een goede oogst.